Logo LV Travel Agency

Welkom in Lapland

Lapland

Ontdek de magie van Lapland. Een betoverend winterwonderland dat bekend staat om zijn glinsterende sneeuwlandschappen, het noorderlicht en de vriendelijke rendieren die in de wildernis rondlopen. Lapland biedt een onvergetelijke ervaring voor degenen die op zoek zijn naar avontuur, romantiek en natuurlijk veel sneeuwpret. In deze tekst nemen we je mee op een reis naar Lapland en ontdekken we de verschillende resorts die dit wonderlijke gebied te bieden heeft.

Kakslauttanen

Als je op zoek bent naar een onvergetelijke ervaring, dan is Kakslauttanen Arctic Resort de perfecte plek voor jou. Het resort is gelegen in het hart van Lapland en biedt een unieke ervaring met zijn beroemde glazen iglo’s en sneeuwkamers. Hier slaap je letterlijk onder de sterrenhemel en ervaar je het noorderlicht vanuit je eigen warme bed. Het resort biedt ook tal van activiteiten, zoals huskysafari’s, sneeuwscootertochten en rendiertochten.

Play Video

Northern Lights Village

Als je op zoek bent naar een plek om het noorderlicht te zien, dan is Northern Lights Village Saariselka de ideale bestemming. Dit resort ligt diep in de wildernis van Lapland en biedt een spectaculair uitzicht op het noorderlicht vanuit de glazen iglo’s. Het resort heeft ook een uniek Aurora Wellness Centre waar je kunt ontspannen en genieten van de sauna’s en hot tubs.

Apukka Resort

Het Apukka Resort ligt aan de rand van Rovaniemi, de thuisbasis van de kerstman. Het resort biedt een unieke ervaring met zijn glazen iglo’s en traditionele Finse blokhutten. Het resort biedt een breed scala aan activiteiten, zoals sneeuwscootertochten, rendiertochten en noorderlichtjachten. Het resort heeft ook een prachtig ijsrestaurant waar je kunt genieten van een heerlijke maaltijd in een unieke setting.

Arctic TreeHouse Hotel

Het Arctic TreeHouse Hotel biedt een unieke ervaring waar je kunt slapen in luxe boomhutten met een spectaculair uitzicht op het Laplandse landschap. Het resort is ontworpen om op te gaan in de natuur en biedt een onvergetelijke ervaring voor iedereen die op zoek is naar een rustige en afgelegen plek. Het hotel biedt ook tal van activiteiten, zoals huskysafari’s, rendiertochten en sneeuwscootertochten

Icehotel Sweden

Het Icehotel Sweden is een uniek hotel waar alles gemaakt is van ijs, inclusief de kamers en het meubilair. Het hotel ligt in het noorden van Zweden en biedt een onvergetelijke ervaring voor iedereen die op zoek is naar een avontuurlijke overnachting. Het hotel biedt ook tal van activiteiten, zoals hondensledetochten en noorderlichtjachten.
Kortom, Lapland biedt een unieke en onvergetelijke ervaring voor iedereen die op zoek is naar avontuur, romantiek en natuurlijk sneeuwpret. Of je nu op zoek bent naar een romantisch uitje of