Logo LV Travel Agency

Neem contact op

Indien U vragen heeft over een van onze services of een speciaal verzoek kunt u altijd contact met ons opnemen. Ons doel is om u een tevreden en vertrouwd gevoel te geven.

thailand-waterfall-TTLWJ6N.jpg

Het is tijd om uw volgende trip te plannen

Neem contact met ons op en we gaan samen de mogelijkheden bekijken voor een gepersonaliseerde reis!

stuur ons een bericht

Stuur ons gerust een bericht en we kijken wat we voor u kunnen doen!

Frequently Asked Questions

Nee. Wanneer u een boekingsaanvraag indient gaan wij direct voor u aan de slag om uw vakantie definitief in te boeken. Wij controleren eerst wat het huidige tarief voor de gewenste periode is en sturen u eerst een offerte op. Als u akkoord geeft maken we deze boeking definitief. Vaak nemen we eerst nog even contact met u op per mail of telefonisch. Mochten wij uw boeking onverhoopt niet meer kunnen bevestigen, dan laten wij u dit zo spoedig mogelijk weten. Het kan namelijk gebeuren dat vliegtuigstoelen of uw aangevraagde kamertype of hotel niet meer beschikbaar is. Wij denken in dat geval graag met u mee in de zoektocht naar een alternatief.

Nee. Dit hoeft u pas te doen nadat wij de boeking definitief aan u bevestigd hebben middels een factuur.

U kunt kiezen tussen een directe bankoverschrijving ofbetaling via betaalling. Instructies hiervoor vindt u terug op uw factuur.

Zodra wij de volledige reissom hebben ontvangen sturen wij u uiterlijk 2 weken voor vertrek uw reisbescheiden toe per mail en bij een reis vanuit het LV Tailor Travel pakket tevens per post.

Absoluut. Wij zijn 24/7 bereikbaar voor onze klanten indien ze op reis zijn.Absoluut. Wij zijn 24/7 bereikbaar voor onze klanten indien ze op reis zijn.