Logo LV Travel Agency

LV VIP Centre

Over LV VIP Centre

Wilt u uw reiservaring vanaf Schiphol naar een hoger niveau tillen en volledig ontspannen beginnen aan uw reis? Dan is het VIP Centre Schiphol de perfecte keuze voor u. Dit exclusieve centrum biedt een ongekende luxe en comfort, vanaf het moment dat u aankomt op de luchthaven tot aan het moment van vertrek.
Het professionele team van het VIP Centre verwelkomt u met open armen en brengt u naar één van de prachtig ontworpen VIP lounges, waar u kunt genieten van de exclusieve faciliteiten. Terwijl u ontspant, wordt uw check-in en bagage afhandeling voor u verzorgd en kunt u genieten van een uitgebreid aanbod van eten en drinken.
De VIP lounges zijn allemaal ontworpen met oog voor detail en ademen de Nederlandse cultuur en geschiedenis. Het interieur is ontworpen door de internationaal gerenommeerde ontwerpstudio van Marcel Wanders, die iconische designstukken en kunstwerken heeft gebruikt om de sfeer van elke lounge en suite uniek te maken.
Naast het exclusieve verblijf in de lounge, biedt het VIP Centre Schiphol ook een groot aantal aanvullende faciliteiten, zoals douches, wellness service van XpresSpa en personal shopping service van GASSAN. Daarnaast heeft u de beschikking over een uitstekend wifi-netwerk en staat het VIP Centre in directe verbinding met het winkelgebied op de luchthaven, zodat u nog even kunt winkelen voordat u vertrekt.
En het beste van alles? U hoeft zich pas een uur voor vertrek bij het VIP Centre op Schiphol te melden. Zo heeft u nog even extra tijd om te genieten van de exclusieve faciliteiten en uw reiservaring onvergetelijk te maken.
Reserveer uw verblijf in het VIP Centre Schiphol tot 48 uur voor vertrek en voeg een vleugje luxe toe aan uw reis. Ons team staat klaar om u te verwelkomen en u te voorzien van een onvergetelijke reiservaring.

Plan je Reis met onze Service!