Logo LV Travel Agency

LV Private Jet

Over LV Private Jet

Stelt u zich eens voor: u komt aan op de luchthaven en wordt ontvangen in een speciale lounge, waar u in alle rust kunt wachten op uw vlucht. Geen rijen, geen gedoe met bagage, maar pure luxe en exclusiviteit. Dat is wat u kunt verwachten wanneer u kiest voor vliegen met een private jet via LV Travel Agency.
Onze samenwerking met gerenommeerde partners zoals WeloJets stelt ons in staat om moderne en luxe jets aan te bieden voor groepen van 4 tot 30 personen. Dat betekent dat alle luchthavens binnen handbereik zijn, en dat u in alle comfort en stijl kunt reizen. Bovendien heeft u volledige flexibiliteit als het gaat om de vertrektijden, de datum en de catering aan boord.

Met een private jet bepaalt u namelijk zelf de vertrektijden. U hoeft niet te wachten op andere passagiers en kunt uw vluchtschema volledig afstemmen op uw eigen wensen. En omdat u vliegt met alleen uw eigen reisgenoten, heeft u maximale privacy en rust aan boord.
Maar dat is nog niet alles. Tijdens de vlucht geniet u van alle luxe en comfort die u zich maar kunt wensen. Of u nu houdt van champagne, wijn, bier of een frisse cocktail, u kunt vooraf aangeven wat uw wensen zijn en daar wordt invulling aan gegeven. Bovendien heeft u alle ruimte en vrijheid om te werken, te ontspannen of te genieten van het uitzicht.
En het mooiste van alles? Het kan zomaar zijn dat vliegen met een private jet prijstechnisch meevalt, zeker wanneer u met meerdere personen reist. Bovendien krijgt u er een onvergetelijke en exclusieve ervaring voor terug, die u nog lang zal bijblijven.
Kies dus voor luxe en exclusiviteit, en boek uw volgende reis via LV Travel Agency. Wij zorgen ervoor dat uw vliegreis een onvergetelijke ervaring wordt, die u niet snel zult vergeten.

Plan je Reis met onze Service!